Pages

Blogger templates

Tuesday, June 18, 2013

Macam-macam Saka

1.    Saka Dirgantara
2.    Saka Bhayangkara
3.    Saka Bahari
4.    Saka Bakti Husada
5.    Saka Bina Sosial
6.    Saka Keluarga Berencana (Kencana)
7.    Saka Kerohanian
8.    Saka Pandu Wisata
9.    Saka Pekerjaan Umum (PU)
10. Saka Pustaka
11. Saka Taruna Bumi
12. Saka Teknologi
13. Saka Telematika
14. Saka Wanabakti

15. Saka Wira Kartika

No comments:

Post a Comment

Blogger news

manu manchester wall united al-ina